Annonce:

Den sidste Chevrolet Camaro nogensinde fik manuelt gear

Det er nu anden gang i modellens historie, at Chevrolet lægger Camaro i graven. Den sidste i denne omgang fik manuelt gear.

Camaro er officielt ikke en del af Chevrolets modelprogram længere. Og det gør ondt. Ikke bare på modellens fanskare, men også de ansatte.

I denne uge blev 1.300 General Motors-ansatte nemlig fyret. 369 af dem siger GM farvel til alene, fordi Camaro går på pension.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Chevrolet har endnu ikke frigivet nogen detaljer om den sidste Camaro i denne omgang. Og det er slet ikke sikkert, der nogensinde kommer en afløser kørende. Men…

Ifølge Motor1, som har spurgt direkte hos Chevrolet, fik den sidste Camaro manuelt gear. Den forlod samlebåndet i Lansing, Michigan tidligere i denne uge.

LÆS OGSÅ: Far og søn vidste ikke, at de købte to helt “unikke” BMW M3

Vi ved også, at det drejer sig om en ZL1 1LE-model. Det betyder en 6,2-liters V8-motor med kompressor. Det giver 650 hestekræfter og 884 Nm. Det hele går selvfølgelig direkte i baghjulene.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Chevrolet Camaro er dog langt fra den eneste bil, som ikke får lov til at følge med ind i 2024. Her har vi samlet en liste med 10 øvrige biler, vi også skal vinke farvel til. So long, I gamle!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler