Annonce:

Den næste Camaro bliver en elbil, siger Chevrolet-chef

Hvis General Motors øverste direktør får sin vilje, bliver den næste Chevrolet Camaro en elektrisk bil. Men ikke en ny Mustang Mach-E.

Chevrolet Camaro forsvandt fra denne verden i december sidste år. Og selvom der for nu ikke er planer om en afløser, betyder det ikke, at bilen er helt død.

Det skriver Motortrend.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I et interview med mediet fortæller General Motors administrerende direktør Mark Reuss, at han gerne ser navnet genopstå. Men denne gang på en elbil.

Mark Reuss, hvis første bil faktisk var en Camaro årgang 1967, vil have bilen til at vende tilbage til udgangspunktet. Nemlig en såkaldt pony car. Noget som dog, hvis Chevrolet altså kan tage beslutningen, ikke kun skal appellere til entusiasten der går op i hestekræfter.

LÆS OGSÅ: Ladas første nye bil i årevis er en gammel Dacia

Mark Reuss forestiller sig endda, at en ny Camaro kan holde en pris omkring 35.000 dollar i USA. Det svarer nemlig til den pris, den nye Equinox, der er en crossover, sælges for, når den ruller ud til forhandlerne senere i år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Endnu er intet dog besluttet. Og General Motors-toppens udmelding står da også i stærk kontrast til meldingen fra Ford. Her har den øverste direktør Jim Farley lovet at holde liv i Mustang-modellen med V8-motor. ‘Om vi så skal være de sidste, der gør det’, lød det. Læs mere om det løfte her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler