Annonce:

Den næste Bugatti får V16-motor med hybridhjælp

W16-motoren er fortid. V16-motoren er det nye. I hvert fald hos Bugatti, hvor man skruer op for hestekræfterne med hybridhjælp.

Chirons afløser nærmer sig. Og nu ved vi, hvilken motor Bugatti har tænkt sig at bruge. Efter måneders spekulation, nogle vil sige år, siger bilmærket nu, at man lægger en V16-motor i den nye bil.

Det fortæller mærket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Desværre vil det franske mærke ikke sige meget mere. Vi ved derfor hverken, hvor stor motoren er målt i kubik, eller hvor mange hestekræfter den får.

Men vi ved, at Bugatti hjælper det hele på vej med et hybridsystem. Også det holder mærket dog forholdsvis hemmeligt. Så spørgsmålet er stadig, om det bliver med eller uden ledning.

LÆS OGSÅ: Vin Diesel lægger stædigt Fast and Furious-rygte ned

Herfra – og lige indtil Chirons afløser får asfalt under hjulene – er det vel kun en stor gætteleg. For hvor mange hestekræfter, mon den nye V16-motor gemmer på.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er dog værd at huske på tallet 1.600. Det er nemlig, hvad den tidligere topmodel Bugatti Chiron Super Sport har at byde på.

Og det er svært – hvis ikke umuligt – at forestille sig, at Bugatti skruer ned for antallet af hestekræfter. Faktisk lægger vi nok ud med 1.600 hestekræfter. Mindst!

W16-motoren var i øvrigt Volkswagens opfindelse, da tyskerne pustede nyt liv i Bugatti-navnet. Det var helt tilbage i 2005. Den bil forsvandt først efter 450 eksemplarer i 2015. Chiron blev bygget i lidt flere – nemlig 500.

Læs flere nyheder fra og om Bugatti her!

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler