Reklame:

‘Den lyserøde Le Mans-gris’ kommer til Copenhagen Historic Grand Prix

Dette års vinder af 24-timers løbet på Le Mans-banen Circuit de la Sarthe, danske Michael Christensen, gæster Copenhagen Historic Grand Prix 2018. Og han tager sit lyserøde lyn med

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Michael Christensens sejr på Le Mans kom i hus efter 24 timers imponerende kørsel. Sammen med sine to teamkollegaer Kévin Estre  og Laurens Vanthoor vandt de tre Porsche-fabrikskørere i flot stil den legendariske langdistance klassiker i en Porsche 911 RSR.

Trioen dominerede fra start til slut i Porschen med #92 på siden, som i anledning af Porsches 70-års jubilæumsår var dekoreret i et iøjefaldende lyserødt design inspireret af Porsches Le Mans-racer fra 1971.

Danske Michael Christensen (tv.) vandt GTE Pro-klassen i 2018-udgaven af de legendariske 24-timers løb på Le Mans-banen i Frankrig. Nu gæster han Copenhagen Historic Grand Prix.

Michael Christensen startede som 19-årig for Porsche i tyskernes ”Young Driver Programme”. I 2004 blev han professionel, da han blev forfremmet til fabrikskører.

2018 var Michael Christensens fjerde besøg på Le Mans, men hidtil var det bedste resultat en femteplads. Porsche-køreren har tidligere vundet to andre af verdens største racerløb henholdsvis 12-timers løbet på Sebring og 24-timer på Daytona. Men Le Mans-sejren er uden sammenligning den største triumf i hans karriere.

Reklameblok:
Sammen med CHGP-ambassadør Tom Kristensen, der selv har vundet Le Mans hele ni gange, vil Michael Christensen og flere andre professionelle racerkørere kaste glans over sommerens historiske motorsportsbegivenhed, Copenhagen Historic Grand Prix.

Foruden at kunne opleve Tom Kristensen og Danmarks seneste Le Mans-vinder i det traditionsrige Royal Pro/Am-løb, der køres både lørdag og søndag, vil gæster til Copenhagen Historic Grand Prix også have mulighed for at nærstudere den vindende Porsche 911 RSR med startnummer #92.

I samarbejde med den danske Porsche-importør har Porsche Motorsport hentet den lyserøde Porsche 911 RSR til Danmark og Copenhagen Historic Grand Prix. Gennem hele weekenden vil den ikoniske Porsche-racer kunne nærstuderes i udstillingsområdet.Ligesom bilen søndag vil køre opvisning på Bellahøj Park med Michael Christensen som pilot.

Foruden Royal Pro/Am-løbet indeholder løbsprogrammet til Copenhagen Historic Grand Prix hele fem historiske racerklasser. De iøjefaldende og underholdende Legend Cars samt den danske DTC-serie. Og for første gang nogensinde gæster den historiske Formel 1-serie det københavnske gadeløb.


Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?