Annonce:

Dansk virksomhed er nu meget mere værd end Tesla

Aktierne bag Novo Nordisk er steget med hele 468% i løbet af fem år. Og nu bliver Tesla overhalet indenom af virksomheden fra Bagsværd.

Novo Nordisk-aktien er en rasende god forretning i øjeblikket. Faktisk er den så god en forretning, at værdien er steget med hele 468 procent i de seneste fem år.

Og torsdag i denne uge bød på yderligere 7 procents stigning. På den måde er danske Novo Nordisk faktisk markant mere værd end Tesla.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Euroinvestor.

Hos Tesla sidder Elon Musk i spidsen for elbilmærket, der har en umiddelbar markedsværdi på 562 milliarder dollar. Det svarer til 3.842 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Nissan fjerner en række funktioner i danske elbiler

Men den slår Novo Nordisk med lethed efter torsdagens stigning. I alt er den sjællandske virksomhed nu på mere end 4.000 milliarder kroner, skriver mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er især nye data om vægttab på baggrund af medicin, der er med til at løfte Novo Nordisks værdi endnu højere. Og det betyder ikke bare, at Tesla må se sig overhalet.

Ifølge Companiesmarketcap er Novo Nordisk den 12. mest værdifulde børsnotering i hele verden. Til sammenligning må Tesla tage til takke med en 14. plads.

Men på listen, der sammenligner de 100 mest værdifulde børsnoteringer i øjeblikket, finder vi faktisk kun ét andet bilmærke. Nemlig Toyota. Og japanerne ligger helt nede på en 28. plads.

Læs flere nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler