Annonce:

Dansk team til EM i drifting


JM Racing satser stort i den første professionelle Europaserie i drifting – runde 1 er netop kørt i Polen, desværre ikke med dansk dominans!

Driftmasters European Championship er det første officielle EM mesterskab i drifting nogensinde og med deltagelse af intet mindre end seks danske professionelle kørere. Et af de teams, der har satset stort på EM deltagelsen, er JM Racing fra Grindsted.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:
Det danske racingteam JM Racing satser stort på det europæriske driftmesterskab, Drift Masters, hvor første runde netop er kørt

Kim Mathiesen og Kasper Kristensen har brugt hele vinteren på at bygge bilerne op på internationalt niveau, for at kunne måle sig med de 60 kørere fra mere end 10 lande, der deltager i Driftmasters serien.

Næste runde af Drift Masters kørers på RabócsiRing i Ungarn – det hele kan livestreames

Første afdeling er netop kørt på et kæmpe stadion i den polske by, Plock, hvor mere end 10.000 tilskuere overværede finalerne, som iøvrigt var det mest velorganiserede drift-event, vi nogensinde har set. Desværre gik det ikke helt som ønsket for vores danske venner i JM Racing.

Under træningen kæmpede Kim Mathiesen med den høje banetemperatur, som gav et unormalt stort slid på dækkene. Kaspers BMW E46 ødelagde kardanen og brugte hele træningstiden på at få bilen ud på et polsk værksted, for at fremstille en ny kardan.

Til kvalifikationen var begge kørere i JM Racing klar til start. Desværre med meget få træningsomgange på den krævende bane. Kim Mathiesen gik lidt for hård på i sit første kvalifikationsgennemløb og havnede hårdt i væggen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Den store Volvo-lastbil er nødvendig, når JM Racing følger Drift Masters-serien rundt i Europa

Det resulterede i skader på både front og bagende, som ikke kunne repareres i tide til andet kvalifikationsgennemløb og Kim var derfor ude af gamet.

Kasper Kristensen så stærk ud i sin kvalifikation, men blev desværre afbrudt i første gennemløb, da han snittede en dækbarriere, som landede ude på banen. Andet gennemløb var sidste chance og Kasper forsøgte at køre nogle sikre point hjem. Det rakte desværre kun til en 51,3 point ud af 100 mulige, som udløste plads nr. 39.

I drifting er det top 32, der går videre til twin-drift finalerne, så her sluttede første runde af EM desværre lidt tidligt for JM Racing gutterne.

Den komplette resultatliste finder du her: www.driftmasters.gp/2018/06/09/dmec-2018-round-1-qualifying-results/

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Inden runde 2 i Ungarn d. 22.-23. juni, skal Kim have rettet sin bil op og Kasper have monteret stærkere bagtøj og trækaksler.

Driftmasters Granprix kan livestreames her: www.driftmasters.gp/live

 

 

 


Annonce:

Annonce:


Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler