Annonce:

Dansk racerkører bliver kollega med Formel 1-verdensmester

Danske Oliver Rasmussen har i nu to sæsoner kørt LMP2 for det engelske racerhold Jota Sport. I den kommende sæson får han selskab af en Formel 1-verdensmester.

Egentlig kørte de begge to med i 24-timers løbet på Le Mans-banen i Frankrig i år. Men fra 2024 bliver danske Oliver Rasmussen direkte kollega med en Formel 1-verdensmester.

Det sker, når den 43-årige Janson Button, der sensationelt vandt Formel 1-sæsonen i 2009, sætter sig i en Le Mans-hypercar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Her har den 23-årige dansker nemlig også sikret sig et af sæderne hos Jota, der stiller op med to Porsche 963 på den legendariske bane.

– Jeg tror ikke helt, jeg har forstået, at det kommer til at ske. Det er sindssygt at skulle dele bil med ham, siger Oliver Rasmussen til B.T.

LÆS OGSÅ: EU gadegodkender sportsvogn fra Danmark

Oliver Rasmussen er dog ikke den eneste dansker, der dukker op til det franske 24-timers løb næste år. Faktisk er Le Mans i det hele taget noget af en dansk kulisse i det junidøgn, løbet køres.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I sidste uge kunne Aston Martin Racing eksempelvis offentliggøre, at holdet har skrevet en ‘længerevarende’ kontrakt med GTE-klasse-vinderen Marco Søren.

I år kørte hele 13 danskere med i den legendariske motorløb. Desværre udgik flere af dem også. Bl.a. måtte Nicklas Nielsen se muligheden for at vinde en samlet sejr med Ferrari glippe.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler