Annonce:

Dansk bilforhandler fyrer samtlige bilmærker

Det er slut med rollen som autoriseret forhandler. I hvert fald for bilforhandleren Aunsbjerg. I 2014 sagde de farvel til Peugeot og nu ryger yderligere tre mærker ud.

Inden udgangen af 2025 vil det helt være slut med salget af ny biler hos den danske bilforhandler-kæde Aunsbjerg.

Indtil 2014 var man ellers autoriseret forhandler af Peugeot, men nu er også mærkerne Airways, Suzuki og Mazda smidt på porten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det bekræfter Alex Aunsbjerg, medindehaver af Aunsbjerg, over for Motor-magasinet. Helt slut med de pågældende mærker er det dog ikke.

For bilforhandler-kæden vil fortsat kører videre med som ‘autoriseret værksted’. Aunsbjerg er dog langt fra at være ene om at smide bilimportørerne ud af forretningen.

LÆS OGSÅ: EU vil ramme alle danske bilister med ny kørekort-regel

Eksempelvis mangler en hel landsdel nu flere bilmærker, efter at én bilforhandler med dem ud. Det bekræftede importøren – dog i nogle lidt andre vendinger – først på året. Læs mere om det her!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Generelt er der den senest tid rusket meget op i den danske bilbranche den seneste tid. Sideløbende med konkurser har bilmærker både fyret og er blevet fyret af flere forhandlere rundt om i Danmark.

Og det er ikke sikkert, at den udvikling er slut endnu. Efter 7 års fravær er General Motors eksempelvis vendt tilbage til Europa med en markant anderledes salgsmodel. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler