Annonce:

Dansk bilfirma trækker sig helt fra udlandet

GreenMobility, der er en dansk delebilstjeneste, trækker sig nu endegyldigt fra det udenlandske marked for at koncentrere sig om danske kunder.

I januar 2023 lukkede GreenMobility i både Tyskland og Sverige. Og nu drejer den danske delbils-tjeneste nøglen om i Belgien, Holland og Finland.

Det skal ske ved enten at finde en køber til forretningen eller helt at lukke biksen ned. Det bekræfter selskabet i en selskabsmeddelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Vi har til hensigt at fokusere vores ressourcer udelukkende på det danske marked for at fange den vækst og lønsomhed, vi ser på vores hovedmarked.

– Derfor har vi besluttet at forlade vores virksomhed i Belgien ved enten at sælge den lokale virksomhed eller lukke den. Vi fastholder vores ambition om at bringe GreenMobility til lønsomhed i 2024.

LÆS OGSÅ: Fisker-aktie i frit fald: Koster nu kun én krone

Der burde da også være mulighed for at få en forretning med grønne tal på bundlinjen i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage i november 2023 fortalte konkurrenten Share Now nemlig, at man lukkede sin danske forretning ned. Samtidig ville GreenMobility øge sin flåde af delebiler markant, lød det.

Share Now var i Danmark drevet af Arriva, der nu hedder GoCollective, og havde 700 biler i flåden og 130.000 tilmeldte kunder.

Omvendt kunne GreenMobility, som indtil videre kun har biler i København og Aarhus, i februar fortælle, at man havde solgt 55 procent flere ture med delerbiler i den måned.

Læs flere nyheder fra og om bilidnustrien lige her!

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler