Annonce:

Danmarks ældste Ford-forhandler fylder 100 år

På de 100 år har tre generationer solgt Ford-modeller. Mærkets administrerende direktør i Danmark er imponeret.

Der var en masse flag og højt humør i fredags, da J.P. Tamstorf Automobiler fejrede sit imponerende jubilæum med 100 år som autoriseret Ford-forhandler i Nykøbing Sjælland.

Landets ældste Ford-forhandler, J.P. Tamstorf Automobiler A/S, slog i fredags dørene op til en helt særlig fejring i anledningen af deres 100 års jubilæum som autoriseret Ford-forhandler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Igennem tre generationer har forretningen i Odsherred i Nykøbing Sjælland solgt Ford-modeller. I dag er J.P. Tamstorf en moderne forhandler, der ikke bare har formået at følge med tiden, men også bevaret en høj tilfredshed blandt deres kunder.

– Bilbranchen har gennemgået en vanvittig udvikling gennem de seneste 100 år, og det er derfor med stor anerkendelse, at vi ønsker J.P. Tamstorf Automobiler A/S og medarbejderne tillykke med det flotte jubilæum.

LÆS OGSÅ: Allan fik smadret sin drømmebil – nu raser debatten om ‘Danmarks farligste rundkørsel’

– At have været autoriseret Ford-forhandler så længe er noget helt særligt, som man kun kan have respekt for, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Frank Skjærbæk var selv til stede under fejringen i fredags, hvor han lykønskede indehaver Jan P. Tamstorf og medarbejderne med de 100 år som autoriseret Ford-forhandler.

Det begyndte med traktorer i 1923
Der er da også sket meget, siden Anton Hansen d. 3. september 1923 for første gang slog dørene op til sin bil- og traktorforretning i Algade 53 i Nykøbing Sjælland.

Det er ikke kun traktorerne fra Fordson, der er blevet udskiftet – det samme er lokalerne, der har udviklet sig i takt med forretningens succes. I 1982 samlede man værksted og forretning i ét på Kirkestræde, hvor J.P. Tamstorf Automobiler A/S også stadig befinder sig den dag i dag.

Mottoet er det samme
I dag er det indehaver og tredje generation, Jan P. Tamstorf, der siden 1983 har ført forretningen gennem en kæmpe udvikling – blandt i forbindelse med den nuværende overgang til elbiler.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Meget har ændret sig gennem årene, men ikke forretningens motto: ”Du og din bil er det vigtigste for os”. Et forpligtende motto, der underbygges af forretningens høje kundetilfredshed og flotte kundeanmeldelser.

– J.P. Tamstof Automobiler A/S har udviklet sig gevaldigt gennem de seneste 100 år, og de har samtidig bevaret den gode relation til deres kunder med et højt niveau af service og faglighed.

– I mine øjne er det en bedrift, der i den grad også er værd at fejre, siger Frank Skjærbæk afsluttende.


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler