Annonce:

Conrad er kun 18 år – nu skal han køre Le Mans med sin far

Når 18-årige Conrad Laursen den kommende weekend deler en Ferrari 296 GTB med sin far Jonny Laursen, bliver det første gang nogensinde for den unge dansker på Le Mans.

Det er anden gang, Johnny Laursen deltager i den franske klassiker. Den 60-årige racerkører debuterede på Le Mans i 2016 efter en mesterskabssejr i European Le Mans Series året forinden.

Dette år bliver imidlertid ganske anderledes, da Laursen nu stiller op sammen med sin søn, 18-årige Conrad Laursen, som er blandt feltets yngste kørere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver partnerne i en pressemeddelelse.

– Det er skønt at være tilbage, særligt fordi jeg nu får muligheden for at stille op med Conrad, som blot var en 10-årig gokartkører sidste gang, vi var her.

LÆS OGSÅ: Ladas første nye bil i årevis er en gammel Dacia

– Men vi er her for at præstere, og med vores team, bil og lineup synes jeg, at vi har en rigtig god sammensætning i år, lyder det fra Johnny Laursen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De to klarer dog ikke samtlige 24-timer på egen hånd. Tredjekører bliver amerikaneren Jordan Taylor, der før har vundet en klasse-sejr i løbet i en Chevrolet Corvette C7.R.

Sammen med danskerne deler Jordan Taylor nu en Ferrari 296 GT3 for det schweiziske hold Spirit of Race.

– Det er mit første Le Mans, så alt er nyt for mig, og jeg er naturligvis vildt spændt på det hele. Jeg husker stadig første gang, jeg var på Le Mans som helt lille, og at være med nu som én af kørerne er næsten uvirkeligt.

– Performancemæssigt vil jeg sige, at vi har gode chancer for at være med til at kæmpe om de gode resultater. Vi har en stærk bil og et godt team i ryggen.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Og med Jordan (Taylor, red.) om bord, har vi masser af Le Mans-erfaring med os. Vi glæder os bare til at komme i gang, lyder det fra Conrad Laursen.

Le Mans, der køres fra lørdag den 15. juni klokken 16.00 og 24 timer frem, bliver i øvrigt med rekordmange danskere i feltet i år. Hele 13 kørere med dansk pas bliver det til.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler