Annonce:

Colin McRae var første mand bag rattet – nu søger vild Subaru ny ejer

Da han døde alt for tidligt i 2007, efter Colin McRae sig en vild arv. Især i rallymiljøet.

Det var et stort tab for bilmiljøet, da Colin McRae omkom i et helikopterstyrt i 2007. Heldigvis nåede den hurtige skotte at sætte et permanent aftryk. Og det især i rallysporten.

Nu kan én af de mange biler, han nåede at køre, blive din. Det sker, når engelske Silverstone Auctions har en meget let genkendelig Subaru Impreza S5 under hammeren senere på måned. Mere præcist lørdag 25.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Beskyldt for nazi-reference: Dansk racerkører skifter startnummer

Bilen nåede Colin McRae kun at køre én gang i løbet af Monte Carlo Rally i 1997. På løbets ottende prøve gik det galt for den ellers så rutinerede rallykører. Prodrive, som McRae kørte for, fik dog restaureret bilen. Men den blev senere solgt videre til et andet team.

Bilen vandt omkring årtusindskiftet to løb i Ungarn, før den kørte sine sidste løb i 2006/2007. Herefter levede bilen et mere ‘stille’ liv indtil 2015. I England blev den blandt andet konverteret til højrestyring. Men sælger hævder, at bilen kan føres tilbage til udgangspunktet.

Prisen? Av ja – den var værre. Silverstone regner med, at den efterhånden ældre japaner løber op i et sted mellem 340.000 til 380.000 britiske pund. Går bølgerne højt, kan den pensionerede WRC-ræser altså ende med at koste sin nye ejer 3,1 millioner danske kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler