Annonce:

Clever gør elbilen til hvermandseje til Auto Show

Clever har et klart mål til dette års Auto Show: At aflive mange af de myter og misforståelser, der findes om det at skifte til elbil. Mød dem til messen den 19. og 20. august og stil alle de spørgsmål, du har lyst til.

Clever er klar til at tage imod de mange gæster til årets største bilmesse, Auto Show. Med deres deltagelse ønsker Clever at aflive nogle af de myter, som mange danskere stadig har om skiftet til elbiler. Ved hjælp af en ny befolkningsundersøgelse deler Clever nogle indsigter, der kan hjælpe med at afbøde bekymringer omkring rækkevidde, lademuligheder, lynopladning og bilbatteriets holdbarhed.

En del danskere tror stadig, at elbiler har en meget begrænset rækkevidde. Men Clevers undersøgelse afslører, at moderne elbiler passer til langt de fleste danskere kørselsbehov. Dette burde afhjælpe “rækkeviddeangst” og give potentielle elbilkøbere større tryghed.

En anden bekymring er manglen på lademuligheder. Clever adresserer denne udfordring ved at tilbyde omfattende opladningsløsninger, der dækker elbilisternes behov både ude, hjemme, på arbejdspladsen og når de handler ind. Clever har udviklet produkter, der imødekommer forskellige elbilisters behov, og hvis dine behov ændrer sig, hjælper de dig med at skifte til det Clever-produkt, der passer bedst til dig.

Clever til bilmessen Auto Show i Odense
Over 20.000 ladepunkter forventer Clever at have i Danmark om få år. Foto: Clever

Clever er stolte af at have et meget stort netværk af over 5.600 offentlige ladepunkter i hele landet. Clever arbejder desuden også på at etablere 750 lynladepunkter inden årets udgang. Disse lynladepunkter kan findes på Clevers lynladestationer, der er designet med fokus på bæredygtighed og biodiversitet samt menneskers trivsel. På disse ladestationer kan du tage en velfortjent pause, mens din bil oplades. Clever planter i øvrigt træer og buske, der passer til området, så du kan nyde naturen under opladningen.

Clever har særdeles ambitiøse mål og forventer at have etableret strøm til hele 20.000 offentlige ladepunkter i hele landet inden udgangen af 2025. Dette viser deres engagement i at udvide opladningsinfrastrukturen og gøre det endnu lettere for danskerne at vælge elbiler.

Auto Show-besøgende kan se frem til at opleve Clevers banebrydende opladningsteknologi og lære mere om virksomhedens vision for fremtidens elbiler. Clever er klar til at vise, hvorfor de er førende inden for opladningsinfrastruktur, og hvordan de arbejder på at gøre elbiler til en folkelig og bekvem transportløsning for alle danskere.

Mød dem i Arena Fyn den 19. og 20. august i Odense Congress Center, når dette års største bilmesse, Auto Show, åbner dørene til et brag af en weekend.

Læs mere om Clever her!

LÆS MERE OM MESSEN OG KØB BILLET HER!

Clever til bilmessen Auto Show i Odense
Clevers ladestationer bygges i et bæredygtigt design. Foto: Clever
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler