Annonce:

Cadillac holder glemt biltype i live – “Den er ikke død!”

Der bliver længere og længere mellem sedan-modellerne. Men i verden af SUV’er lover Cadillac nu at holde karosseriformen i live.

Selvom General Motors – og dermed Cadillac – officielt er tilbage i Europa, efter at man i 2017 solgte Opel til Peugeot/Citroen-gruppen, er det ikke sikkert, vi ser noget til mærket herhjemme.

Når det så er sagt, gør Cadillac nu sit for, at en næsten glemt biltype overlever. For mens konkurrenterne i stigende grad bygger højere og stadigt større SUV’er, holder Cadillac på, at der også skal være plads til sedanen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det fortæller Cadillacs chefdesigner Mike Simcoe i et interview med Drive.com.au.

– Vi vil helt sikkert have en sedan i vores fremtidige modelprogram, siger Simcoe til mediet.

LÆS OGSÅ: Fisker giver nu ansatte 6.000 kroner for at sælge biler

Samtidig lod chefdesigneren en række medier vide, at Cadillac gør comeback i Australien i år. Ligesom det er sket i Europa.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og selvom Mike Simcoe ikke var meget for at sige meget om, hvad mærket vil lægge af motor i en kommende sedan, siger Cadillacs modelprogram det meste.

I lighed med relanceringen i Europa tager Cadillac kun elbiler med, når de vender tilbage “down under”. Australierne kan bl.a. komme i nærheden af den enorme Escalade iQ.

Et enormt skur på fire hjul, der teknisk set er identisk med GMC Hummer EV. Det vil sige en vægt på 4.100 kilo men hele 1.015 hestekræfter.

Mens Cadillac gør comeback på vores breddegrader, er der andre mærker som tager flugten ud af Europa. Og ikke bare det. Elbilerne, som de forsøgte sig med, skuffer så fælt, at man nu overvejer at bygge biler med forbrændingsmotor. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler