Brabus 800: Nu går G-klassen fra 0 til 100 km/t på 4.1 sekund

Aldrig har G-Klasse med Brabus-emblem kunne flytte 2.5 ton hurtigere end nu

Der er Mercedes egen AMG G63, og så er der Brabus’ bud. 800 Widestar er ikke bare den hurtigste Brabus G-Klasse nogensinde, den 2.5 tons tunge tyske er også den kraftigste andengenerations G’er til dato.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Opskriften er 800 hestekræfter og 1.000 newtonmeter fra den fire-liters biturbo-V8 mellem forhjulene. Det er 215 hestekræfter og 150 newtonmeter mere end fabriksbilen, der ellers på ingen måde mangler muskler.

Som du sikkert allerede har luret, betyder det, at den enorme Mercedes spurter fra 0 til 100 km/t på bare 4.1 sekunder, mens tophastigheden er elektronisk begrænset til 240 kilometer i timen. Før man når så langt, skal ZF-gearet dog lige gennem sine ni trin først.

At 800 Widestar vitterligt hører til i ydresporet understreges af bodykittet, der gør Brabus’en hele 100 millimeter bredere end AMG G63. Her er de 23″ Platinum Edition Monoblock-fælge selvfølgelig det naturlige valg.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Brabus 800 Widestar præsenteres i øjeblikket for verden på Geneve Motor Show i Schweiz. Udstillingen åbner officelt dørene torsdag d. 7 marts.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk