Annonce:

Brabus 800: Nu går G-klassen fra 0 til 100 km/t på 4.1 sekund

Aldrig har G-Klasse med Brabus-emblem kunne flytte 2.5 ton hurtigere end nu

Der er Mercedes egen AMG G63, og så er der Brabus’ bud. 800 Widestar er ikke bare den hurtigste Brabus G-Klasse nogensinde, den 2.5 tons tunge tyske er også den kraftigste andengenerations G’er til dato.

Opskriften er 800 hestekræfter og 1.000 newtonmeter fra den fire-liters biturbo-V8 mellem forhjulene. Det er 215 hestekræfter og 150 newtonmeter mere end fabriksbilen, der ellers på ingen måde mangler muskler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Som du sikkert allerede har luret, betyder det, at den enorme Mercedes spurter fra 0 til 100 km/t på bare 4.1 sekunder, mens tophastigheden er elektronisk begrænset til 240 kilometer i timen. Før man når så langt, skal ZF-gearet dog lige gennem sine ni trin først.

At 800 Widestar vitterligt hører til i ydresporet understreges af bodykittet, der gør Brabus’en hele 100 millimeter bredere end AMG G63. Her er de 23″ Platinum Edition Monoblock-fælge selvfølgelig det naturlige valg.

Brabus 800 Widestar præsenteres i øjeblikket for verden på Geneve Motor Show i Schweiz. Udstillingen åbner officelt dørene torsdag d. 7 marts.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler