Reklame:

Borgmester dropper Formel 1 i København

Overborgmester i København Frank Jensen har droppet planerne om et Formel 1-løb i hovedstaden

I mere end et år har en flok med erhvervsmanden Lars Seier Christensen ellers arbejdet på at få Formel 1-feltet til den danske hovedstad. Men nu har overborgmester Frank Jensen (S) altså trukket sin støtte til projektet, det skriver Politiken i dag.

”Jeg indstiller nu, at det (Formel 1, red.) stopper. Det vil sige, at jeg over for mine kolleger i det lille flertal, jeg har, har tilkendegivet, at det er min indstilling. Det har de taget til efterretning” siger Frank Jensen til Politiken.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


”Der er brug for at trække en streg. Vi kan ikke blive ved med at planlægge en sag med så stort et projekt med så mange risici”.

Den 4.55 kilometer lange F1-plan i København er aflivet

Det er ifølge Politiken manglende opbakning til det smalle flertal for Formula 1-planerne, der får overborgmesteren til at trække stikket.

Også finansminister Kristian Jensen (V) beklager i en udtalelse den socialdemokratiske borgmesters beslutning.

“Formel 1 er en af verdens største sportsbegivenheder, og det ville være spændende, men også en stor udfordring at afvikle i hjertet af København. Jeg må konstatere, at det ikke har været muligt at få projektet realiseret”.

Reklameblok:
 

 

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?