Annonce:

BMW vil have knust biler fra skibsbrand – der er sod på dem

I Holland er BMW og nogle iværksættere, der har købt nogle biler fra en skibsbrand, røget i flæsket på hinanden. Stridsbunket er nogle biler, som stod ombord på et brændende skib.

Besøg vores annoncør:

For godt et år siden brændte fragtskibet Fremantle Highway ud for Hollands kyst. Ombord var en række nye biler fra flere mærker. Blandt andet 260 BMW’er. Der var i alt godt 1.000 biler ombord på skibet.

Siden købte nogle iværksættere fra Rotterdam bilerne af et forsikringsselskab. Håbet er at sælge bilerne videre. Men det har BMW i første omgang fået stoppet.

Det tyske mærke mener nemlig, at bilerne er så skadet af branden, at de er farlige at køre rundt i. Det skriver RTVnoord.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

BMW fik beslaglagt bilerne. Og nu er sagen endt i retten, fordi de nye ejere mener, at bilerne ikke har andet på sig end en smule sod.

LÆS OGSÅ: Nu har Fisker i Danmark også søgt konkursbeskyttelse

– Det var bare sod på bilerne, lyder det fra den advokat, som iværksætterne har hyret.

Omvendt mener BMW i lighed med Audi og Mercedes, som også havde biler ombord på fragtskibet, at der kun er en passende afslutning på sagen. Nemlig at bilerne bliver knust.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er ikke første gang, at der opstår stridigheder efter en skibsbrand, som må afgøres i retten. Heller ikke når det kommer til biler.

Senest er Volkswagen-gruppen blevet sagsøgt, fordi bl.a. et forsikringsselskab mener, at koncernen bærer skylden for en anden berømt brand. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler