Annonce:

BMW skærer kraftigt ned – dropper M-model med kaninfjæs

Dagene er talte for BMW’s 4 Serie, som kom på markedet i 2014. Også topmodellen M4 forsvinder. Afløseren er dog allerede på plads, mener fanmediet.

Noget tyder på, at BMW’s modelprogram skal igennem en alvorlig slankekur. I marts kom det frem, at Z4 og 8-serien er på vej ud.

Og nu forlyder det, at BMW har samme tanker om hele 4-serien. Ja, det betyder også et farvel til M4. BMW har dog ikke villet kommentere på rygterne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver fanmediet BMWBlog.

Mens intet endnu altså er officielt, kommer det næppe som nogen overraskelse, at enden er nær for de tre modelrækker.

LÆS OGSÅ: Bilist skal betale 34.000 kroner for at vælte på Storebælt

Salget er nemlig sløjt blandt alle tre. Og derfor, skriver mediet, er der ingen planer om at trække dem med over på en ny platform.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at BMW dropper 4-serienavnet helt. I stedet er der stor sandsynlighed for, at det gør comeback som en del af Neue Klasse-modellerne.

BMW-lingo for en platform udelukkende til elbiler. De første biler, som skal produceres på den teknologi, har vi allerede set lidt til. Tyskerne mener, at i hvert fald én af dem minder om den legendariske E30 3-serie. Læs mere om det her.

Tilbage til den nuværende M4. BMW Blog mener, at den er så stor en skuffelse for mærket fra München, at en ny udgave med forbrændingsmotor er udelukket.

Det betyder dog ikke, at navnet forsvinder hverken i morgen eller næste år. Meget tyder på, at BMW er klar til at holde liv i den nuværende 4-serie indtil i hvert fald 2028.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler