Annonce:

Bilmærke lover at sælge dieselbiler “så længe bilisterne vil have dem”

Efterspørgslen er der stadig, og så længe den er det, lover japanske Mazda nu at blive ved med at bygge biler med dieselmotorer. 

Efterspørgslen er indrømmet, hvad den har været. Men der findes stadig mange bilkøbere, som har behov for og er interesseret i nye dieselbiler.

Men selvom juli måned i år for først gang nogensinde markerede en periode, hvor elbiler solgte bedre end diesel-biler, er et mærke som Mazda ikke i tvivl.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Så længe der er kunder til dieselbilerne, vil det japanske mærke bygge dem, lyder det nu. Sidste år gik Mazda i den grad mod den bogstavelige strøm i bilindustrien, da mærket lancerede to dieseldrevne rækkesekser.

Bl.a. en 3,3-liters sag som også den danske importør har på programmet af CX-60-modeller. Uden for vores landegrænser lægger Mazda den samme motor i den endnu større CX-90.

LÆS OGSÅ: Danske Henrik Fisker indgår aftale med Tesla

– Hvis kunderne vil have diesel, vil vi fortsætte med at levere motorerne. Så længe vi kan overholde emissionsreglerne på en effektiv måde, leverer vi gerne dieselbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Efterspørgslen på dieselbiler er svækket. Behovet for dieselbiler vokser muligvis ikke. Ikke desto mindre er det vigtigt, at vi leverer de motorer på markeder, hvor dieselbilerne stadig er relevante.

-Eksempelvis i Japan, Europa og Australien, siger Mitsuru Wakiie, der er ansvarlig for udviklingen af Mazda CX-90 i et interview med CarExpret.

 

 

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler