Annonce:

Bilmærke lagt ned af spøjs tendens – er begyndt at betale bilforhandlere

Selvom coronapandemien har sluppet sit tag i langt de fleste, er bilmærkerne stadig plaget af eftervirkninger. Det giver nu GMC en seriøs hovedpine. 

Det amerikanske bilmærke GMC, der er en del af General Motors, slås i øjeblikket med et underligt problem.

På grund af et mildest talt logistisk helvede er mærket begyndt at betale bilforhandlerne for selv at komme og hente bilerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Pengestrømmen plejer ellers at gå præcis den modsatte vej. Men nu får bilforhandlerne altså penge for at komme og hente de fabriksnye biler, GMC bøvler med at finde plads til.

– Enhver bil, vi kan flytte, er en bil mindre at tænke på og finde plads til i den forstyrrede forsyningskæde, vi lige nu kæmper mod, siger underdirektør i Chevrolet, der også er en del af General Motors, til Automotive News.

LÆS OGSÅ: Allan fik smadret sin drømmebil – nu raser debatten om ‘Danmarks farligste rundkørsel’

Hvor meget, GM er villig til at betale bilforhandlerne for ‘selv henter’-modellen afhænger helt af, hvor langt væk fra fabrikken bilerne står.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De forhandlere, der er villige til at hente biler direkte på fabrikken, får mere, end de forhandlere, som henter biler, General Motors først skal finde plads til et andet sted.

Desuden spiller den afstand, forhandlerne har til fabrikken, også ind. Bilforhandlere som kommer langvejs fra – det vil sige 800 miles svarende til 1.287 kilometer – kan få op til 1.050 dollar godt 7.300 danske kr. for besværet.

Mens forhandlere, der er holder til tættere på fabrikken, må nøjes med 225 dollar. Forhandlere, der henter fra et depot af biler, må tage til takke med 100 dollar. 730 kroner.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler