Annonce:

Bilmærke hævder at have udviklet et ‘skudsikkert’ batteri

Bilkoncernen Zhejiang Geely, der bl.a. ejer Volvo og Polestar, hævder at have udviklet et ‘skudsikkert’ batteri som ikke eksploderer.

Besøg vores annoncør:

Kinesiske Geely vil med en ny batteriteknologi, som koncernen kalder ‘Geely bulletproof batteries’, gå direkte efter konkurrenterne fra BYD.

Det skriver Carnewschina.

Lithium-ion-batteriet, siger kineserne, har en energitæthed på 192Wh/kg og ‘bidrage til en øget sikkerhed, lang levetid, hurtig opladningskapacitet og afladningsydelse ved lavere temperaturer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I en pressemeddelelse skriver Geely, at batteriet er blevet sikkerhedstestet på alle leder og kanter. Især under spidsbelastning, siger de.

SE BILLEDERNE: Mægler vil leje forladt bilforretning ud i Danmark

Efter 7 minutter og 55 sekunder under høj belastning mener kineserne ikke, at de så hverken røg, at batteriet brændte eller nogen form for eksplosion i batteripakken. Batteripakkens overfladetemperatur oversteg på intet tidspunkt 40 grader, hævder Geely.

Ifølge Carnewschinas oplysninger har Geely søgt om at få varemærke-registeret både “Geely bulletproof batteries” og “Aegis bulletproof batteries”. Alt sammen på grund af det meget høje niveau af sikkerhed i batteripakkerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Batterier som får debut i den kommende Geely Galaxy E5 der vises for offentligheden i begyndelsen af august. I begyndelsen med en rækkevidde på mellem 440 og 530 kilometer.

Batterier er dog ikke det eneste, kineserne gør sig i. Weichai Power mener, at de har skabt verdens mest energieffektive dieselmotor. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler