Annonce:

Bilmærke følger efter Toyota og satser mere på hybridbiler

Det er ikke kun Toyota, der hævder at kunne se fordele i hybridbilen. Nu følger Ford, der kæmper med salget af elbiler, efter.

Selvom Ford i november 2023 solgte flere elbiler end nogensinde før på 30 dage – 8.958 styk for at være præcis – ruller bilmærket alligevel planerne tilbage.

I hvert fald skrues der ned for tempoet. I forbindelse med Fords seneste kvartalsregnskab forklarede den administrerende direktør, Jim Farley, at han er ‘taknemlig for, at mærket holdt foden på speederen, når det kommer til udviklingen af hybrid- og rene fossilbiler i et skiftende marked.’

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Farley fortalte endvidere, at Ford Blue, der er mærkets afdeling for fossilbiler, ‘vil være en stærk og voksende forretning i de kommende år.’.

Det skriver Yahoo Finance.

LÆS OGSÅ: Nyt bilmærke kalder deres første elbilmotorer “V8” og “V6”

Ford trak for nylig håndbremsen på flere elbil-projekter. Blandt andet fortalte firmaets økonomidirektør, John Lawler, at man skrotter en investering på 12 milliarder dollar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Omvendt sagde Lawler, da han talte i forbindelse med Barclays Global Automotive & Mobility Conference, at ‘Ford ikke ændrer strategi’. Men ‘at hastigheden i den ‘justeres i forhold til kapital og kapacitet’.

John Lawler siger desuden, at Ford vil bruge hybridbilerne som bro til elbilerne. Det minder om en strategi, Toyota længe har holdt fast i.

Japanerne står således fast ved, at kunderne ‘skal have frit valg mellem motortyper’. Eksempelvis stod elbilerne bare for én procent af Toyotas samlede bilsalg i november 2023. Og nu læner Ford sig i samme retning.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

– Med det langsommere tempo blandt elbiler vil hybrider spille en større rolle, lyder det fra John Lawler.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler