Annonce:

Bilmærke er klar til at trække sig fra Formel 1

Det internationale motorsportsforbund er på trapperne med planerne om en udvidelse af Formel 1. Et af de interesserede bilmærker kan dog allerede være på vej ud.

Andretti er et varmt navn både i Formel 1 og uden for, hvor mange fans husker Mario Andrettis verdensmesterskab i 1978.

Det skal dog vise sig noget sværere for Andretti-familien at komme tilbage i Formel 1 som potentiel konstruktør. Noget Andretti-klanen har forsøgt af flere omgange, og nu har man støtte fra General Motors. USA’s største bilkoncern.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men hvis ikke Formel 1 betragter Andretti Autosport som et potentielt bud på et nyt Formel 1-hold, er General Motors angiveligt også klar til at pakke interessen for sporten sammen.

Noget der vil være et slag i ansigtet på sporten, der i disse år kæmper hårdt for at tiltrække flere bilmærker.

LÆS OGSÅ: Jakob er sur over lovligt racerløb: “Det er irriterende, jeg vil holde weekend”

Vi skal ellers ikke længere tilbage indtil januar i år, for at kunne finde et Andretti Autosport, der sammen med GM-mærket Cadillac kunne fortælle om planerne for et Formel 1-hold.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

FIA’s og Formel 1-organisationens tøven over for Andretti skyldes tilsyneladende modstand fra de allerede eksisterende ti hold i Formel 1. Her har man allerede ét amerikansk hold. Nemlig Haas.

I en kommentar til Racer.com skriver journalist Chris Medland, at det ifølge hans oplysninger er ‘Andretti eller intet’ for General Motors i forhold til Formel 1.

– Efter hvad jeg har fået at vide, har GM sagt, at det er Andretti eller intet over for Formel 1. Og hvis Andrettis bud på et Formel 1-hold bliver afvist, vil General Motors ikke længere været interesseret, skriver Chris Medland.

Om FiA vil tillade nye hold i Formel, ved vi først om et par uger. Ifølge reglerne kan der højst være 12 hold i Formel 1, men det har der ikke været siden 2012-sæsonen.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler