Annonce:

Bilmærke bygger Formel 1-bil selvom de ikke er godkendt

Andretti-Cadillac vil flyvende fra start i Formel 1. Derfor bygger de allerede nu en Formel 1-bil, selvom deres ansøgning om at køre med i sporten faktisk slet ikke er godkendt.

Opdateret 01.02.2023:
Andretti-Cadillac har nu fået svar på holdet Formel 1-ansøgning. Læs mere om det her.

Andretti-Cadillac er et samarbejde, der tror så meget på, at holdet nok skal blive et godkendt Formel 1-team, at amerikanerne allerede nu udvikler en Formel 1-bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

For selvom den internationale motorsportsunion, FIA, har sagt god for Andretti-Cadillac, lader godkendelsen fra selve Formel 1-organisationen vente på sig.

At lyset faktisk ikke er så grønt for det eventuelt 11. Formel 1-hold, som man måske kunne tro, bremser dog ikke Andretti-Cadillac.

Det fortæller chefen for Andretti Global, Michael Andretti, til The Athletic. I et interview gør amerikaneren det klart, at skulle tilladelsen komme, vil holdet flyvende fra start.

LÆS OGSÅ: Bilister må ikke slå hjernen fra med lovligt trick

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Tid er altid en afgørende faktor i Formel 1. Vi arbejder da også så hurtigt, vi overhovedet kan for at sikre, at vi har en konkurrencedygtig bil og et stærkt hold bag den, lyder det fra Michael Andretti.

Det potentielt nye Formel 1-hold har da også allerede hentet Formel 1-erfaring ind til projektet. Blandt andet er Nick Chester, der spillede en afgørende rolle, da Renault vandt verdensmesterskabet i 2005 og 2006, hentet ind som holdets tekniske direktør.

Og det altså helt uden at vide, om hans indsats nogensinde får Andretti i Formel 1. Selv sigter holdet efter en plads på gridden fra 2025 eller 2026.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler