Annonce:

Bilisterne er ikke så vilde med udstyr som bilmærkerne tror

Bilmærkerne fylder stadigt mere udstyr i deres modeller. Men nu viser en undersøgelse, at bilisterne ikke er så pjattet med det.

Moderne biler indeholder masser af udstyr. Men måske er der for meget, for bilister bruger ikke hele udstyrsudvalget i deres køretøjer.

En undersøgelse udarbejdet af AutoPacific viser, at bilisterne faktisk ikke er så begejstrede for det store teknikudbud. I hvert fald ikke så begejstrede, som bilproducenterne måske antager.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

AutoPacific spurgte 11.700 bilejere om deres holdning til teknik i nye biler. Kun 21 procent svarede, at det er vigtigt for dem, at forsædepassageren har sin egen skærm.

Endnu færre, nemlig kun 18 procent, sagde, at det er vigtigt for dem at kunne købe ekstraudstyr direkte fra bilens infotainmentsystem, specielt hvis de også skal betale for datatrafikken i bilen.

LÆS OGSÅ: 17-årig skjulte nummerpladen men blev afsløret af dum fejl

Det tal er dog steget. I 2022 svarede kun 10 procent i en tilsvarende undersøgelse, at de værdsatte muligheden for at købe ekstraudstyr på den måde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Til sidst angav kun 17 procent af bilisterne, at de finder det vigtigt, at deres biler er udstyret med skærme, som advarer fodgængere eller andre biler, specielt hvis det gør bilen 500 dollar – svarende til ca. 3.400 kroner – dyrere.

Et kriseramt bilmærke ser ud til allerede at have indset konsekvenserne. I deres forsøg på at finde besparelser på 14 milliarder kroner, risikerer flere funktioner at blive fjernet. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler