Annonce:

Kriseramt bilmærke overvejer at fjerne “ubrugeligt” udstyr

Ford skal spare penge. Rigtig mange penge. Derfor overvejer mærket nu at finde pengene blandt udstyr, som bilisterne ikke bruger alligevel.

Ford skal finde 2 milliarder dollar svarende til 14 milliarder danske kroner i besparelser. Og det kan nu gå ud over udstyr, som mærket allerede propper i bilerne.

Ifølge Ford er bilisterne langt fra at bruge alt det udstyr, der er til rådighed i bilerne. Derfor overvejer Ford nu at skære noget af det fra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Eksempelvis den automatiske parkeringsfunktion. Altså der, hvor bilisterne bare skal styre speederen og gearene, så klarer bilen resten selv ved en ledig p-plads.

Det skriver Yahoo! Finance.

LÆS OGSÅ: Kørte 228 km/t i Danmark – nu skal hans Lamborghini på auktion

Den slags koster nemlig penge forklarer Fords vicedirektør, Kumar Galhotra. Tirsdag i denne uge gjorde Kumar Galhotra det derfor klart, at Ford nu kigger på live-data fra mærkets biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Alt sammen for at finde ud af, hvilket udstyr kunderne ikke bruger. Den automatiske parkeringsfunktion koster eksempelvis Ford 60 dollar svarende til 416 kroner pr. bil.

Men fordi ‘så få’ bilister bruger det, overvejer Ford nu, om funktionen er noget af det udstyr, som skal skæres helt fra.

Kumar Galhotra siger, at alene biler uden automatisk parkering vil kunne spare bilmærket for hele 10 millioner dollar om året.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Hvad og hvilke andre ting Ford har tænkt sig at skære fra, vides endnu ikke. Men bilmærket oplyser, at man også overvejer den måde, bilerne i det hele taget bygges på.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler