Annonce:

Bilister snyder sig fra bøder med magnetisk blad

Ligesom herhjemme vanker der store bøder til ikke-godkendte biler i miljøzoner. Briterne prøver dog også i stigende grad at undgå betaling af en fast afgift.

Størstedelen af Englands hovedstad London er en miljøzone. En zone som millioner af bilister skal betale for at bevæge sig i hver dag.

Helt konkret koster det 12,5 pund svarende til 109 kroner at bevæge sig ind og ud af den såkaldte ULEZ (Ultra Low Emissions Zone, red.) i 24 timer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det forsøger en lang række bilister med biler, der ikke lever op til miljøkravene, dog nu at undgå med et kreativt krumspring.

Det skriver The Sun.

LÆS OGSÅ: Vrede bilister skærer fotofælder ned med vinkelslibere

Helt konkret fortæller flere briter nu, at de køber et magnetisk blad, som sættes på nummerpladen for at dække over et eller flere bogstaver.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den lille magnet koster 50 pund. Det svarer til lige knap 435 kroner.

På den måde kan ULEZ-kameraerne ikke tage et billede af den pågældende bil. I hvert fald ikke et billede, der kan komme en afgift ud af.

Fordelene ved de magnetiske blade er, at de på afstand rent faktisk blot ligner et blad, der på grund af vinden foran bilen har sat sig ‘fast’ på den forreste nummerplade. Det vil politiet typisk ikke reagere på.

Det fortæller en lang række bilister i forskellige fora, når de fortæller om deres erfaringer med at slippe uden om den faste ULEZ-afgift.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

I London har det siden 2019 været sådan, at dieselbiler, der ikke lever op til Euro 6-normen, og benzinbiler under Euro 4-standarderne, skal betale de 12,5 pund for at køre i byen hver dag.

Ifølge BBC tjener bystyret i London hvert år op mod en kvart million pund på, at bilisterne betaler for at køre ind og ud af byen.

Læs flere spændende nyheder fra motorsportens verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler