Annonce:

Bilist kørte forkert – så tog politiet bilen

Det var meget muligt det glatte føre, der onsdag i denne uge sendte en 53-årig bilist væk fra Sandbyvej i Glumsø. Politi tog nu alligevel bilen.

En 53-årig mand står nu uden bil, efter at han onsdag i denne uge mistede herredømmet over sit køretøj.

Det var muligvis et glat føre, der sendte bilisten i den forkerte retning af Sandbyvej i Glumsø på det sydlige Sjælland. Bilen stod da også først stille ude på en mark.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men politiet tog nu alligevel bilen med sig fra stedet. Det stod nemlig hurtigt klart for ordensmagten, at det bestemt ikke er første gang, man er stødt på den 53-årige.

LÆS OGSÅ: 42-årig bilist kørte ind i bøde på 36.500 kroner

Flere gange er han således blevet taget i at køre rundt uden kørekort. Faktisk var det i onsdags oppe på så mange kørsler uden kørekort, at politiet kunne beslaglægge bilen.

Den vil ordensmagten nu gå efter at få en dommer til at konfiskere på statens vegne. Og det er bestemt ikke første gang, at nogle betjente tager biler fra folk uden kørekort.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Reglen er, at politiet kan beslaglægge et køretøj, hvis bilisten bag rattet 3 gange inden for 3 år bliver stoppet uden kørekort. Forinden vanker der heftige bøder som straf.

I februar 2022 mødte Midt- og Vestsjællands Politi en bilist, man kendte særdeles godt i forvejen. Den 53-årige var Glumsø er en amatør i den sammenhæng. Læs mere om sagen her.

Bilister, der helt lovligt må køre bil, fordi de har et gyldigt kørekort, kan dog også komme i klemme hos politiet. Ordensmagten må nemlig gerne give dig en bøde på 1.000 kr., hvis du har glemt dit kørekort.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler