Annonce:

Bilist klager over trafikchikane: “Den er farlig og skyld i ulykker”

Bilisten er dog også selv blevet mødt af kritik.

Skal man overhovedet have kørekort, hvis man kan køre galt på grund af en stor, gul trafikchikane? Det mener flere Twitter-brugere ikke.

Alligevel hævder journalisten Jill Bennett alligevel, at trafikchikaner, som skal få canadiske bilister i byen Vancouver til at tage farten af, er farlige.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen afslører: “Det må jeg ikke”

Faktisk er de meningsløse, mener hun. Blandt andet fordi chikanerne, der er opsat 42 af rundt om i hele byen, har været en dyr fornøjelse for borgerne. Omregnet i dansk valuta har bystyret givet 1 million kr. for at få anlagt de gule betonklodser.

Noget man har ment var nødvendigt. Før indsnævringen af vejene blev permanent, var kloderne nemlig af plastik. Noget nogle bilister hurtigt fandt ud af. Og det betød at chikanerne hurtigt endte ude i siden af vejen i stedet for – som den var og er tiltænkt – i midten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På den anden side er Jill Bennett ikke den eneste, der synes, betonklodserne er spild af penge. En anden Twitter-bruger påpeger en ‘åbenlys fejl’ ved trafikchikanerne. Nemlig at bilister bare lige efter kan accelerere op i fart igen, uden at den har nogen konsekvens.

Samme Twitter-bruger påpeger, at anlæggelsen af de mange chikaner rundt om i byen har kostet flere parkeringspladser. Meget apropos parkeringspladser er det også noget, politikere herhjemme pønser på at sløjfe.

I Odense foreslår en arbejdsgruppe blandt andet at nedlægge halvdelen af alle byens parkeringsplads. Ligesom benzin- og dieselbiler skal forbydes adgang, og den højst tilladte hastighed skal være 30 km/t.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler