Annonce:

Bilist dræbt på stedet da træ huggede Maserati midtover

Sådan et træ flytter sig sjældent. Heller ikke selvom en Maserati MC20 kommer flyvende.

En 42-årig mand mistede tirsdag i denne uge livet i en trafikulykke, hvor den Maserati MC20, han kørte i, blev hugget midt over.

Ifølge myndighederne skal omstændighederne fortsat kortlægges. Men allerede nu indikerer videooptagelser fra stedet, at det er gået voldsomt stærkt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge videobeskrivelsen og Montgomery County Police Reporter fik politiet besked om ulykken omkring klokken 17.45 lokal tid.

Bilen har, anslår politiet, kørt omkring 160 km/t, da den ramte et træ og delte sig i to. Det voldsomme sammenstød kastede ikke den 42-årige ud af bilen.

LÆS OGSÅ: Politiet oplever mere køresyge efter et år med elbiler

Han blev i stedet fundet på førersædet og fik straks førstehjælp. Men der var ikke noget at stille op, og han blev kort efter erklæret død på stedet. Der var ingen andre i bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ligesom ingen andre personer kom til skade i forbindelse med ulykken. Det er dog langt fra første gang, at høj fart i mødet med et vejtræ koster liv.

Herhjemme blev to meget unge mennesker dræbt, da de i oktober sidste år torpederede et vejtræ i Randers med meget høj fart. Kollisionen var så voldsom, at bilen – en sort Volkswagen Golf – endte i en nærliggende have.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler