Annonce:

Bilforhandler riskerer 170 års fængsel for groft svindel

Anklagemyndigheden har sigtet til en bilforhandler for en lang række svindelnumre. Bl.a. for at sælge den samme Ford til 13 forskellige bilister.

Anklagemyndigheden i USA har rejst tiltale mod en bilforhandler fra Philadelphia. Den amerikanske stat mener nemlig, at bilforhandleren, Edward Scott Rock, har snydt mindst 120 personer i forbindelse med bilhandler i hele 36 stater.

Anklagemyndigheden nævner i den forbindelse, at straframmen går helt op til 170 års fængsel. Bilforhandleren kan altså med lethed ende med at tilbringe resten af livet bag tremmer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Anklagemyndigheden mener bl.a., at Scott Rock mellem 2019 og 2023 købte en række brugte biler på auktion, hvorefter han selv satte dem til salg igen.

LÆS OGSÅ: Tesla-ansat udsat for voldeligt overfald på bilfabrik

Men i stedet for at lukke én aftale pr. bil solgte bilforhandleren i flere tilfælde den samme bil flere gange. Det skete blandt andet med en Ford-varevogn fra 2017.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

En bil, som Scott Rock solgte til hele 13 forskellige personer. Ingen af dem så dog skyggen af bilen, efter handlen var indgået.

Andre af bilforhandlerens kunder kan fortælle lignende historier. Blandt andet overførte bilisten David Sodermann 25.000 dollar til Scott Rock i en handel med to varevogne.

Måneder efter handlen var bilerne dog stadig ikke dukket op. Scott Rock havde undervejs i forløbet flere undskyldning. Bl.a. havde han forfalsket papirer, som viste, at han havde tilbageført pengene for handlen med de to biler.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Ifølge justitsministeriet har op mod to tredjedele af de bilister, Scott Rock har snydt, psykiske eller fysiske handicap, er over 65 eller firmaer som specialiserer sig i kørselstilbud til handicappede.

Udover fængselsstraffen risikerer Scott Rock en bøde på 2,7 millioner dollar svarende til 18,08 millioner kroner for det langvarige svindelnummer.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler