Bilejere vil have kompensation – Host op, Tesla!

Foto: Moritz Kindle

En række kinesiske Tesla-ejere samlede sig i vrede foran Teslas distributionscenter i landet. Her forlangte de økonomisk kompensation.

En række kinesiske Tesla-ejere har fået nok. Altså af Tesla. For tredje gang på bare to måneder har mærket nemlig valgt at sætte prisen på to af deres modeller markant ned.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Ken Blocks startnummer pensioneres – “43 er hans i hele 2023”

De kinesiske bilister føler sig af samme grund snydt godt og grundigt, fordi de har betalt en helt anden pris for bare kort tid siden. Lørdag fik det bilisterne til at samle sig i protest. Det skete foran Teslas distributionscenter i landet. Det skriver Reuters.

Tesla har siden september skruet ned for priserne. Ifølge nyhedsbureauet er udvalgte modeller blevet henholdsvis 13 og 24 procent billigere. Efter protesterne har Tesla i Kina svaret, at man er klar til en dialog med de vrede bilister. De – altså Tesla-ejerne, skal dog ikke forvente noget svar før tirsdag i næste uge.

Reklameblok:Under demonstrationen forlangte Tesla-ejerne foruden deres penge, også at Tesla kommer med en undskyldning.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk