Annonce:

Betjent på prøve smadrer politibil ind i bøssebar – “Den stod i vejen”

Betjentene i bilen siger, at de blev overfaldet af barens ejer. Men overvågningsbilleder fra stedet tegner et noget andet billede.

En ejer af en bøssebar i den amerikanske by St. Louis i sidste uge blev anholdt og sigtet for overfaldet på et par betjente.

Men altså ikke før de selvsamme betjente havde smadret deres patruljevogn ind i bygningen, hvor baren ligger omkring kl. 00.30 natten til torsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge lokalmediet St. Louis Riverfront Times slingrede betjenten, der sad bag rattet, frem og tilbage ude på vejen, inden han torpederede bygningen.

I politiets egen rapport skriver betjenten dog, at han forsøgte at rette op, da han var kommet for tæt på en hund. I stedet endte han med at smadre facaden ind til baren.

LÆS OGSÅ: Nye tal: Danskerne vil stadig ikke køre i kinabiler

Og det var her, at barens ejer ifølge politiet gik amok. Ifølge betjenten, der kørte den forulykkede patruljevogn, slog barejeren ham i brystet med fladhånd, så han, betjenten, kortvarigt mistede balancen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Efter ulykken har politiet frigivet både overvågningsbilleder fra stedet. Nu hedder det sig i stedet, at betjenten, der i øvrigt stadig er ansat på prøve, kørte galt, fordi han forsøgte at rette op, da han var kommet for tæt på en parkeret bil. Ikke en hund.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler