Annonce:

Danmarks mest berømte Lamborghini solgt på tvangsauktion

Lamborghinien fra Danmarks måske mest omtale sag om vanvidskørsel er blevet solgt på auktion, næsten tre år efter den tidligere ejer blevet taget med 228 km/t.

1.907.000 kroner.

Det er, hvad den nye ejer af Danmarks mest omtalte Lamborghini nogensinde har betalt for bilen. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Auktionen over den åbne Huracan Spyder, som blev konfiskeret endegyldigt sidste år, fandt sted hos BCA Auto Auktion i Vejle og sluttede mandag morgen klokken 09.31.

Det var Nordjyllands Politi der i 2021 beslaglagde bilen, som bilisten Shaka Ameen førte ad Hirsthalsmotorvejen med mindst 228 km/t.

LÆS OGSÅ: Dansk Lamborghini-chef fyret: “Det kom som et chok!”

Selv havde Shaka Ameen købt bilen én dag før, det nordjyske politi tog den fra ham igen. Hos en forhandler i Tyskland havde Ameen lagt 286.000 euro svarende til 2,1 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I Vejle begyndte budrunden noget lavere. Nemlig ved 1,25 millioner kroner. Ifølge Ekstra Bladet vil BCA Auto Auktion ikke fortælle, hvem der har købt den meget omtalte Lamborghini.

Tilbage hos Shaka Ameen står han nu helt uden Lamborghini, en skyhøj advokatregning og 20 dages betinget fængsel i Danmark. Han må desuden ikke vise her de næste 6 år.

LÆS OGSÅ: Konfiskerede Lamborghinis nye ejer er kun 27 år!

Selvom den åbne Lamborghini nok er den mest berømte bil fra danske sager om vanvidskørsel, er den langt fra at være den eneste.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Så sent som i sidste uge blev en helt særlig Audi konfiskeret af staten. Dommen faldt bare ét par dag efter, at Københavns Politi kunne fortælle, at man havde beslaglagt en lignende bil. Læs mere om det her.

Læs mere om politiets jagt på vanvidsbilister lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler