Annonce:

Berømt bilbygger dræbt i tragisk trafikulykke

Chris Cutler blev kun 41 år gammel. Inden sin alt for tidlige død gjorde en Honda NSX ham berømt i bilverdenen.

Mandag i sidste uge døde den amerikanske bilbygger Chris Cutler i en tragisk bilulykke.

Omstændighederne omkring ulykken er fortsat ukendte, men det ligger fast, at Cutler blev dræbt, da han kom kørende i en Honda S2000.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver mediet WTNH.

Herhjemme og i resten af bilverdenen er Chris Cutler bedst kendt for en vild ombygning af en Honda NSX. Faktisk hele to stykker. For én af bilerne blev til en trailer til den NSX, Cutler byggede om til en improviseret camper.

LÆS OGSÅ: 17-årig må ikke køre bil efter knallert-tur på 68 meter

Indtil videre er det kun meget lidt, politiet har villet oplyse om ulykken, der skete på en motorvej i Vermont, USA. Men det ligger fast, at ordensmagten rykkede ud til ulykkesstedet kl. 01.20 lokal tid.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Her var Cutler tilsyneladende stadig i live, mens hans liv alligevel ikke stod til at redde. Og da ambulancen ankom til hospitalet, blev bilbyggeren erklæret død.

På de sociale medier blev Cutler fulgt af flere tusinde mennesker. Alene på Instagram så over 80.000 brugere med, når Honda-manden delte nogle af sine mange projekter.

I kommentarsporet til nogle af de seneste billeder på profilen, der altså aldrig igen bliver opdateret, strømmer det en uge efter dødsfaldet fortsat ind med kondolancer.

Flere andre, store personligheder i bilmiljøet – bl.a. fotografen Larry Chen – begræder Chris Cutlers alt for tidlige død.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Desværre sker det, at trafikken river berømtheder i bilverdenen væk alt for tidligt. I januar 2023 døde den berømte rallykører Ken Block i en snescooter-ulykke, og ti år før det omkom filmstjernen Paul Walker i en Porsche Carrera GT.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler