Annonce:

Benzinprisen er nu den højeste siden sidste år

Prisen på brændstof går op og ned. Siden nytår er den dog gået mest opad. Og lige nu ligge den på sit højeste i flere måneder.

Det er ikke kun elbilerne, der flyver op og ned i pris. Folk i fossilbiler må efterhånden også have vænnet sig til nærmest skizofrene literpriser.

Lige nu ligger literprisen dog på sit absolut højeste i flere måneder. Og det er på trods af et kortvarigt fald i begyndelsen af februar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge TV2 Fyn har prisen på benzin ikke været højere siden 4. oktober sidste år. Her kostede en liter benzin over 14 kroner.

Og sammenholder man med prisudviklingen siden 1. januar, er den ene liter benzin blevet 70 øre dyrere.

LÆS OGSÅ: Nu udskydes regler, der rammer alle biler i Danmark

Det skyldes dog også en række nye afgifter. Noget som også rammer folk i dieselbiler. Og der er endnu flere dieselafgifter på vej.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilister i elbiler har omvendt noget at glæde sig over ude ved de offentlige ladestandere. Med en ny regel, der træder i kraft til april i år, forsøger EU nemlig at komme et særligt chok, som også har ramt flere danskere, til livs.

Det hele skyldes roaming, som ladeoperatørerne opkræver, hvis kunder hos en anden operatør bruger selskabets ladestander. Det vil EU nu lægge en dæmper på med et indgreb, som allerede er foretaget i telebranchen. Læs mere her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler