Reklame:

“Bennys” Bel Air kan blive din

Morten Grunwald alias Olsens-Bandens langlemmede Benny Frandsen nåede inden sin død at komme bag rattet af den restauerede Bel Air - foto: DBA

Under optagelserne var den “bare” en rekvisit – nu er Bel Air`en fra Olsen-Banden-filmene blevet et stykke rullende Danmarkshistorie

Og det er Kasper fra Stege på Møen, der både har sat bilen i stand og ejer den. Eller det sidste gør han måske kun lidt endnu. Bilen, som han købte som noget af et vrag for hele 200.000 kroner tilbage i 2016, er nemlig til salg. Det skriver DBA Guide.

Chervolet`en er fra 1959 og ser ud præcis som den gjorde i Olsen-Banden-filmene. Så bliver det ikke næppe mere nostalgisk.

Selve restaureringen er der brugt 150.000 kroner på, og arbejdet tog Kasper, der er mekaniker, fire måneder at færdiggøre.

Inden han døde nåede Morten Grunwald, der spiller Benny Frandsen i de folkekære komedier, endda at komme bag rattet af “sin” bil.

Reklame:


Prisen. Tja, den skal selv den mest velstående Olsen-Banden-fan nok lige vende med hvis ikke banken så i hvert fald konen.

I klippet herunder får du hele historien


Reklame: