Bekræftet: Nu har Audi købt sig ind hos Formel 1-hold

Foto: Audi AG

Først var det en offentlig kendt hemmelighed, siden sagde Audi det selv. Men først nu har tyskerne officielt købt sig ind hos Sauber.

Lige nu står der Alfa Romeo på Saubers biler i Formel 1. Men det er en stakket frist. Navnet og sponsoratet forsvinder ved udgangen af denne sæson. I hvert fald for Saubers vedkommende.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Der er 150 af dem i Danmark – kræver politisk hjælp til disse elbiler

I kulissen står Audi klar, og nu er det tyske mærke kommet endnu tættere på statussen som fabrikshold i Formel 1 i 2026. Med underskrifter fra de relevante chefer har Audi AG nemlig sikret sig en minoritetsandel af aktieposten i Sauber Motorsport som driver Formel 1-holdet.

Det offentliggjorde Sauber i dag mandag. Med offentliggørelsen mere end antyder Sauber også, at Audi gradvist vil få overtaget i garagen. Med Frederic Vasseurs skifte til Ferrari er den tidligere McLaren-mand Andreas Seidl kørt i stilling som chef for Sauber Group.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Han er udpeget som manden, der indtil 2025 skal sikre overgangen fra Ferrari-motorer til Audis egen 1,6-liters V6-motor.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk