Reklame:

BBC bekræfter: Top Gear lukker!

Det hedder sig, at BBC’s længst kørende TV-program nogensinde ‘ikke vende tilbage inden for en overskuelig fremtid. Efter 46 år er det slut med Top Gear. 

Efter en grusom ulykke i december sidste år har skæbnen været uvis for BBC-programmet Top Gear. Men nu kommer public-service-stationen endelig med en udmelding.

Programmet lukker ned.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald har BBC ingen planer om at genoplive Top Gear med værterne Freddie Flintoff, Paddy McGuinness og Chris Harris.

Det skriver BBC News.

LÆS OGSÅ: Henrik har fået 13.500 kr. i bøder – selvom hans bil er helt lovlig

Det var Flintoff, der kom grumt til skade i en Morgan under optagelserne til en kommende sæson af programmet tilbage i december sidste pr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I en erklæring fra TV-stationen hedder det sig, at Top Gear ikke vender tilbage ‘inden for en overskuelig fremtid’.

TV-stationen slipper dog ikke nødvendigvis Top Gear-værterne. Men hvad de skal nu, er BBC ikke klar til at fortælle yderligere om.

For en måned siden kom det frem, at BBC ovenpå ulykken har indgået et forlig med Freddie Flintoff. Noget som angiveligt har kostet TV-stationen millioner af pund. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?