Annonce:

Aftale mellem Haas og legendarisk bilmærke gik i vasken

Haas kan potentielt læne sig op ad en økonomisk lussing i Formel 1, efter at sponsorforhandlinger er brudt sammen mellem amerikanerne og Alfa Romeo.

Der var noget om snakken. Var…

For Alfa Romeo talte faktisk med Haas om bilmærkets mulighed for at blive i Formel 1, selvom bilmærkets sponsoraftale med Sauber udløb efter det sidste Formel 1-løb i 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det kunne vi her på Boosted allerede fortælle i maj måned. Dengang forlød det, at Haas og det italienske bilmærke ‘undersøgte alle muligheder for at blive i Formel 1’.

Men chancen hos Haas, hvor teamchef Gunther Steiner gerne ville bekræfte, at man var i dialog med Alfa Romeo, løb altså ud i sandet.

LÆS OGSÅ: Nye regler rammer danske bilister 1. januar

Det bekræfter bilmærkets administerende direktør Jean-Philippe Imparato nu i et interview med motorsport.com. Forklaringen på de frugtesløse forhandlinger ligger da også lige for.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Alfa Romeo ville ifølge Imparato mere end bare ligge navn og et par klistermærker til sin deltagelse i Formel 1.

– Vi var ikke interesserede i en ‘kopier og indsæt’-aftale i stil med Sauber. Det ville have resulteret i, at vi blev en af ​​mange, der satte vores klistermærker på karosseriet. Vi ville ikke længere have været nye og vi ville ikke have været en del af en historie.

Alfa Romeo bekræftede i slutningen af november, at mærket nu trækker sig helt fra Formel 1. Dengang sagde mærket dog ikke noget om hvorfor. Den forklaring er muligvis først kommet nu.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Hvor meget Alfa Romeo ville betale Haas for et samarbejde, eller hvordan bilmærket ville have haft det til at se ud, kommer Imparato ikke ind på i interviewet.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler