Annonce:

Afløser fundet efter kæmpe ladeoperatørs svindel

Landets største ladeoperatør Clever kunne ikke finde ud af at administrere to ladeparker på Fyn. I hvert fald ikke efter kontrakten.

I hvert fald kom Vejdirektoratet allerede sidste år frem til, at ladeoperatøren havde misligholdt kontrakterne på de to ladeparker Lillebælt Nord og Syd, ved at give for meget rabat til sine egne kunder.

Men nu er afløserne fundet. Eller rettere sagt: afløserne. Det bliver lade fra E:on Drive Infrastructure, PowerGo B.V. og Ewii, som Clever nu skal konkurrere med på de to pladser.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Med det nye udbud håber myndighederne at kunne øge konkurrencen blandt de forskellige ladeudbydere. Noget, der i sidste ende vil komme bilisterne til gode.

LÆS OGSÅ: Psykopater foretrækker elbiler, viser ny undersøgelse

– Udbuddet af ladeparkerne er denne gang blevet opdelt i fire delaftaler, så flere operatører har kunnet byde ind på og dermed også vinde opgaven.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– E.on Drive Infrastructure, PowerGo B.V. og Ewii endte med at løbe med sejren, og vi glæder os til det kommende samarbejde, siger projektleder Jesper Kaae fra Vejdirektoratet.

Af pressemeddelelsen fremgår det også, at i alt 10 ladeoperatører bød på den opgave, som Clever altså nu skal dele med andre.

Midlerne til ladeparkerne på Fyn kommer fra Infrastrukturplan 2035, der i sommeren 2021 satte 160 milliarder kroner af til infrastrukturprojekter i Danmark.

Læs flere spændende nyheder om biler og vejene, de kører på, lige her!

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler