Reklame:

Absurd – nu findes Ford Mach-E som…. rustvogn

Hvis den sidste skal foregår endnu mere lydløst.

Har du tænkt over, hvordan din sidste køretur skal foregå. Altså den vi alle sammen ikke kommer uden om. Hva’ med i en 507 hestes BMW M5? Nej, ikke? Var det så noget med elektrisk Ford?

LÆS OGSÅ: Fedeste rustvogn nogensinde – her køres den sidste tur i en BMW M5

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Det er den engelske karosserimager Coleman Milne – som egentlig bygger limousiner – der har kreeret denne noget alternative Ford Mustang Mach-E. Selve bilen er gjort 5,8 meter lang. Selve akselafstanden udgør hele 4,08 meter.
Når det forholder sig sådan, er det fordi, den oprindelige kabine ikke er lavet om. Bilen er sådan set bare forlænget. Der kan altså stadig være 7 personer i Forden. Det er ud over den afdøde, som normalvis gør krav på bagsæderne.
Sådan en ombygning vejer godt til. Af samme grund forventer Coleman Milne heller ikke, at bilen klarer mere end 300 kilometer på en opladning. 140 kilometer færre end fabriksbilen. Altså ifølge WLTP-normen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?