Årets fedeste julegaver til mænd

Biludstilling Auto Show Fredericia

Manden. Du ved, ham der bare har alt. Ham, du – igen i år – skal finde en julegave til. Frygt ej, vi har nogle forslag, der går rent hjem under træet. 

For har han bare den mindste duft af uforbrændt oktan hængende i næseborene, er det værd at give ham noget, som kan bruges til, med eller sågar på en bil. Her er vores lille guide med julegave-idéer til motornørden.

Ja, man må godt sige ‘nørd’ nu om dage. Bare det har noget med motor at gøre, selvfølgelig.

Nå, det var de der idéer, vi kom fra. Lad os da få set på dem.

Biletter til Danmarks største bilmesse
Biludstilling Auto Show Fredericia
Oplevelser er det nye sort. Faktisk har det været sådan i en rum tid nu. De hårde eller bløde pakker dur ikke længere. Nu skal der noget ind på oplevelseskontoen. Og hvis han er motorinteresseret, finder du ikke bedre oplevelse end Auto Show. Danmarks største bilmesse og bilshow har fundet sted siden 2017 og vender tilbage med et brag i 2021.

Her kan far, kæresten og eller kammeraten opleve alt fra de nyeste biler over de mest ombyggede til det vildeste udendørs show – køb billetten lige her.

Et nyt sæt hjul til bilen
Vossen Wheels hos Carmondo

Uha, den er svær. Men også her kan du faktisk ramme klokkerent. Det kræver bare, at du i løbet af året har slået ørene ud. For så har han med garanti talt stolpe op og stolpe ned om, hvilken fælg han drømmer om at smide på sin bil til næste sommer.

Du finder det højst sandsynligt på Carmondo. Et kæmpe mekka af fælge, plejegrej og alt muligt lækkert udstyr til bilen.

Bilplejepakken
Bilpleje og fælgrens

Nu ved vi godt, at vi lige har skrevet, at hverken bløde eller hårde pakker dur mere. Men! Alt har selvfølgelig en undtagelse. I dette tilfælde faktisk flere. En bilentusiast kan nemlig altid bruge noget at pleje sin bil med. En ren bil kører bare bedre!

Derfor finder du alt fra motorens, autoshampoo og fælgrens til skarpe priser på Carmondo.dk. Alt sammen i super god kvalitet og med dansk kundeservice.

Batteriladeren – holder bilen vågen vinteren over
Batterilader til bilen

Når du kender en bilentusiast, vil vi godt vædde med, at han har mere end én bil holdende. Sådan er det jo. Og er der både en sommer- og en vinter/hverdagsvogn inde i billedet, er det altså genialt ikke at komme ud til en bil, der er helt død for strøm, når den trækkes ud på asfalten efter vinterhi.

Her er batteriladere fra CTEK noget af det bedste grej, du kan få. Er bilen mere moderne, findes der også de ladere, der specifikt er fremstillet til biler med start/stop-system. Det er sgu da smart.

Vi håber, at du kan bruge nogle af idéerne herover, når du skal finde en gave til manden i dit liv.

 

 

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk