Annonce:

63-årig får beslaglagt sin fjerde bil ved en tilfældighed

Det var en tilfældighed, der gjorde, at politiet kunne genkende manden som altså nu mister en bil for fjerde gang.

En 63-årig mand fra Fyn har det tilsyneladende usædvanligt svært med at han skal lade bilen stå. Fyns Politi har i hvert fald for nu fjerde gang taget en bil fra ham. Denne gang på Vestergade i Nyborg.

Alt sammen fordi den 63-årige mand ikke har noget kørekort. Og selvom det nu er fjerde gang, at manden får beslaglagt en bil, er det langt fra første, anden eller tredje gang han bliver stoppet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Faktisk er det heller ikke fjerde, men hele femte gang, at manden bliver stoppet. Og det er bare i de tilfælde, hvor han ikke har haft kørekort.

LÆS OGSÅ: Sjælden Tesla styrtdykker allerede i værdi

Ifølge mediet er der tale om en leaset bil. Politiet oplyser, at den måde, den 63-årige bevæger sig rundt i trafikken, “desværre er et mønster, vi ser”.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hvad der skal ske med bilen, er fortsat uklart. Men hvis det går som det plejer i den slags sager, vil politiet lægge op til en konfiskation.

Det betyder, at staten i sidste ende kan blive ejer af bilen. Præcis som det er sket mange gange allerede, efter loven om vanvidskørsel blev indført i marts 2021.

Apropos vanvidskørsel var det netop med den begrundelse, at Retten i Næstved for nylig konfiskerede en helt særlig Audi. Det er muligvis første gang, den danske stat har ejet sådan én.

Kort før dommen i byretten kunne Københavns Politi på det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – fortælle, at man havde beslaglagt endnu én. Læs mere om begge sager her.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Læs mere om politiets jagt på vanvidsbilister lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler