Annonce:

50.000 bilister er på venteliste til den samme bil

Den genfødte Renault 5 kommer på vejene til efteråret. Allerede nu står 50.000 bilister dog på venteliste.

For nylig fortalte Renault, at man nægter kun at bygge biler. Det er dog ikke ensbetydende med, at Renault ser bort fra elbilen.

Slet ikke. I et interview til Automotive News fortæller mærkets direktør Fabrice Cambolive, at man fremover vil satse på en ‘tobenet’ strategi. Helt konkret ét modelprogram med fossile biler og et andet med elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og elbiler er der nok af. Særligt forventer franskmændene sig meget af den genfødte Renault 5. Og noget tyder på, at de har noget at have forventningerne i.

Ifølge Fabrice Cambolive har 50.000 bilister allerede skrevet sig op til en Renault 5 E-Tech. Minibilen, som faktisk ikke er så lille igen, trækker på sine rødder fra 1972 og den oprindelige Renault 5.

LÆS OGSÅ: Dansk bilforhandler fyrer samtlige bilmærker

En bil, der var i produktion indtil 1985, og som det lykkedes franskmændene at sælge i 5,5 millioner eksemplarer på verdensplan.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den nye udgave forventes klar til efteråret. Sådan lige omkring september eller oktober, og Renault har allerede røbet prisen. 25.000 euro. Det svarer i Danmark til 186.000 kroner.

Og fordi elbiler under 436.000 kroner er afgiftsfrie i Danmark, er det også en pris, danskerne kan regne med. Hvor mange danskere – og om der er danske navne på Renaults venteliste, der har bestilt en Renault 5 E-Tech, vides ikke.

Læs flere nyheder fra og om Renault lige her!


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler