Annonce:

41-årig mand tilstår tyveri af konfiskerede biler

En 41-årig mand har onsdag i denne uge erklæret sig skyldig i svindel med konfiskerede biler via hackerangreb. Bilerne købte han for 7 kroner stykket.

Det er ikke kun herhjemme, at politiet fra tid til anden beslaglægger biler og efterfølgende får en dommer til at konfiskere dem på statens vegne.

Det udnyttede den 41-årige amerikaner Evan James Coker. Med hackerangreb rettet mod en myndighedernes auktionside lykkedes det Evan James Coker at sælge bilerne til sig selv.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser det amerikanske justitsministerie i en pressemeddelelse.

Hvordan Evan James Coker tiltvang sig adgang til systemet bag auktionsiden, er uklart. Men da han var kommet ind, begyndte han at sælge de konfiskerede biler til sig selv.

LÆS OGSÅ: Krigsliderlige typer smadrer kendt racerløb

Bilerne bød han højst en dollar svarende til lige knap 7 danske kroner for. Svindlen stod ifølge retsdokumenter på mellem 25. februar og 6. marts 2019. Men det er altså først nu, at sagen er afgjort med en tilståelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I den forholdsvis korte periode lykkedes det Evan James Coker at byde på og vinde auktionen over 19 konfiskerede genstande, heriblandt en række biler. Han fik udleveret 3 af dem. En Ford Espace, en Ford F550 og en Chevrolet-lastbil.

Tilståelsen er én ting, selve strafudmålingen er en anden. Justitsministeriet oplyser, at den først vil finde sted senere.

Den 41-årige mand fra Oklahoma er dog langt fra den eneste, der ser en god forretning i de konfiskerede biler. Det kan politiet også. I hvert fald i USA.

Sidste år kunne vi her på Boosted fortælle, om hvordan en politikreds solgte en Lamborghini Aventador. En bil de kun ville modtage kontantbud for. Altså cool cash. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder om politiets færdselsarbejde her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler