Reklame:

37 bilister kørte i samme fælde – især én ting gav problemer

På det seneste er der røget virkelig mange bidrag i statskassen, når politiet er dukket op i det samme område. 

Torsdag eftermiddag og aften kiggede færdselsafdelingen hos Østjyllands Politi forbi det vestlige Aarhus. Her har man været temmelig mange gange efterhånden. Alligevel er der fortsat meget at komme efter.

LÆS OGSÅ: Så skete det – politiet har blitzet denne type trafikant for første gang

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I hvert fald for statskassens vedkommende. Bilisterne i bydelen har det tilsyneladende sværest med hastighedsgrænser. Af 55 sigtelser til 37 bilister gik langt de fleste – 15 styk – på hastigheden alene.

Heraf fulgte 11 klip. Og for 2 unge bilister betød det ligefrem kørselsforbud. Mens en tredje nu skal op til en ny teori- og køreprøve for at beholde førerretten. Der var dog også to bilister som blæste på, at de slet ikke har noget kørekort.

Det skete bl.a. for en 22-årige, der kørte forbi politiet i en lånt bil. Af samme grund koster det ejeren 2.500 kr. i bøde. Man må nemlig ikke overlade sin bil til en person uden kørekort.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?