346 km/t og over 800 hk: McLaren 720S på den helt rigtige måde


Hos Novitec er de kendt for at ombygge og forfine de mest unikke mærker som Ferrari, Lamborghini, Maserati og Tesla. Men også McLaren kan komme under kniven, hvis det skulle være – og det skal det!

Se bare her, hvordan de tager den ellers eminente McLaren 720S og tweaker den fra 720 hk til 806 hk. Det gør den i stand til at skyde fra 0 til 100 km/t på bare 2,7 sekunder. Og festen stopper først helt oppe i hyperbilsområdet ved 346 km/t.

Meget mere McLaren her!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Også udstødningen får lov til at pruste lidt mere, for den er skiftet ud med Novitecs eget system, der hedder Tectronic, som åbner og lukker for et spjæld, så lyden får frit spil.

Også elementer som undervogn, aerodynamiske detaljer, dæk og fælge er optimeret på Novitecs 720S. Selvom det lyder skørt at smide spacere på sådan en bil, så er det præcis, hvad der er sket. 22 mm foran og 30 mm bagpå, så hjulene sidder helt, som Novitec vil have det.

Nyd de flotte billeder herunder:

Se vores reklamer:


 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk