Annonce:

33-årig dummede sig – så politiet tog kammeratens bil

Fredag formiddag i sidste uge stoppede politiet for tredje gang en 33-årig mand som slet ikke må køre bil. Det blev både dyret for ham og en ven.

Lige op til weekenden tog  Midt- og Vestsjællands Politi en bil på Holbækvej i Kalundborg. Bag rattet sad en 33-årig mand, som politikredsen godt i forvejen.

Ham har betjentene nemlig stoppet flere gange før. Men fredag formiddag kl.11.20 blev det altså for meget for ordensmagten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Da det var tredje gang, at manden blev stoppet uden kørekort, giver loven mulighed for, at politiet kan beslaglægge bilen. Hvilket skete.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Christian har fundet alle politiets nummerpladescannere i Danmark

Det protesterede den 33-årige dog over. Måske fordi bilen slet ikke tilhører ham men en ven, som nu altså står uden køretøj.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Lige det forhold kan politiet ifølge loven dog se helt bort fra. Der er da heller ikke umiddelbart noget, der i sidste ende forhindrer en dommer i at konfiskerer bilen på statens vegne.

Sådan er det blandt andet sket med en helt særlig Audi for nylig. Men en hastighed på mindst 205 km/t kom en 27-årig mand flyvende forbi politiet som til gengæld kvitterede med en beslaglæggelse.

Kort før den endelige konfiskation i byretten kunne Københavns Politi fortælle, at man havde taget en lignende bil for vanvidskørsel. Læs mere om begge sager her.

Læs mere om færdselspolitiets arbejde på de danske veje lige her!

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler