Annonce:

3 ting du kan lave i lave i ferien

Hvis du har endelig har fået en lidt længere ferie, så har vi samlet tre trin som passer lige til dig så du kan få mest ud af ferien.

Istandsæt garagen, opgrader sikkerheden eller flyv væk!

Hvis det er længe siden du har fået ferie så er du nok allerede ellevild.

Men der er altid to person, dem der skal have fart over feltet og ikke kan sidde stille i sofaen i 1,5 uge, og dem som vil rejse. Vi har derfor samlet tre trin så du har noget du kan lave der hjemme, eller vil på den optimale ferie.

Glem ikke garagen og sikkerheden

Garagen er en hver bil elskers drøm. Problemet er dog, at når de fleste får deres garage så bliver den ikke vedligeholdt.

Hvis du har en flot bil holdende i garagen, så du burde du også altid have en flot garage som afspejler bilen. Derfor burde du naturligvis, give din garage et ekstra boost, hertil sørge for, at den står så pænt som muligt.

Du kan b.la. sørger for, at der gulvet er helt jævnt, samt at der ikke er revner eller lign. nogle steder. Hvis det ikke er i orden, kan det ofte ordens med lidt cement og nogle timers arbejde. Så du får den bedste helhedsoplevelse når du kommer ind til din øjesten.

Hertil kan du give et kig på væggene hvorvidt de er flotte eller kunne bruge en omgang maling.

Hvis garagen og bilen står snor lige, så er det næste trin, at sikre bilen.

Tyvene har nemlig måske også set din flotte bil køre ind af indkørslen, det kan lyste dem til at prøve lykken. Derfor er det altid en god ide, at du er på forkanten, så hvis problemet er ude så er du klar.

Du kan inde hos specialkamera.dk finde alt det nødvendige sikkerhedsudstyr, som du har brug for. Du kan både finde alarmsystemer, overvågningskameraer men også skjulte kameraer.

Med et alarmsystem kan du føle dig sikker, selv når du ikke selv er tilstede for, at holde øje med boligen og bilen.

Få styr på bilen

Hvis du har fået styr på garagen og alt spiller, så kan du med fordel overveje om det er bilens tur til en makeover.

Du kan få bilen til at stå snorlige inden sommer, så kan du komme ud og vise det bedste ved din bil frem. Det er f.eks. muligt for dig, at få poleret din bil. Det kommer til at give et helt nyt shine samt look på bilen. Derfor er det oplagt at gøre hvis du køre i en flot bil, samt gerne vil være godt kørende til sommer.

Hertil kan det godt være din bil er pudset og plejet, men alle biler skal til deres syn en gang hvert andet år.

Annonce:


Det er her vigtigt, at du finder et godt sted du kan få synet din bil. Der er nemlig nogle steder stor forskel på de forskellige synshaller. Det betyder b.la. den service du får, men det betyder f.eks. også, at prisen for et bilsyn i hobro varierer rigtig meget.

Du burde derfor altid undersøge de forskellige priser der er i dit område.

Lang ferie – Rejs væk!

Hvis du allerede har fået styr på både bolig, bil og have, så er du godt kørende. Det er her du også kan overveje en tur til udlandet.

Den ultimative ferie går altid til udlandet, det er her du kan få den bedste afslappelse.

Når du skal finde en rejse, så handler det ofte også om pris og budget. Når du skal finde en ferie, som ligger inde for dit budget, så kan du med fordel kigge inde på rejsepriser.dk. Der kan du nemlig finde priser og krav som matcher lige præcis dit budget.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler